ROCK OTOČEC z vami že od leta 1976...

Oglejte si tudi

Do Začetka festivala Rock Otočec 2013 še:

Splošni Pogoji

Varovanje podatkov


Za spletno stran www.rock-otocec.com so vsi prejeti osebni podatki uporabnikov in kupcev spletne trgovine zasebni in zaupni, prav tako pa poskrbimo, da bo vsak nakup v naši trgovini varen. Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, po elektronski pošti ali telefonu shranimo na varno mesto na strežniku, zaščiteno z geslom in z omejenim dostopom. Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.rock-otocec.com varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe in dostave vašega naročila.
Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam.

Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov info@rock-otocec.com.

Kako je z dostavo


Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Za vsa naročila do 15. ure, se bomo potrudili, da bodo odpremljena v roku 3 delovnih dni. (pod pogojem, da je blago na zalogi).

Dostava pošiljk se vrši vsak delavni dan, odprema pošiljk pa tudi v soboto.

V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vam Pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo dvignete v navedeni enoti Pošte Slovenije.

V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Strošek dostave je obračunan po ceniku Pošte Slovenije.
Vaše naročilo postane veljavno ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.
Pri naročilu po povzetju Vam pošta Slovenije trga 0,96 € za plačilo položnice
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici.

Kako je s plačilom?


Plačilo po povzetju:
Naročilo plačate dostavljavcu (Pošta Slovenije) z gotovino, ko Vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu oz so obračunani po ceniku Pošte Slovenije. Ob prejemu pošiljke se doplača še 0,96 € za plačilo BN02 položnice!

Plačilo s PayPal Slovenija
PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami in je plačilna možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.