ROCK OTOČEC z vami že od leta 1976...

Oglejte si tudi

Do Začetka festivala Rock Otočec 2013 še:
Rock Otočec

Presenečenja

Pevski zbor Pomlad

2011
Slovenci kremeniti / Marija skoz' življenje
 O širini in strpnosti Rock Otočca priča izbor pesmi - partizanske Slovenci kremeniti in cerkvene Marija skoz' življenje. Skupaj z Zakloniščem prepeva so povedali: Računajte na nas!

Janez Lotrič

2010
Oda radosti / Raj je raj
Tenoristu Janezu Lotriču je preboj v svetovno elito uspel leta 1996 z vlogo Cania (I Pagliacci) v Dunajski državni operi, kjer je potem do danes nastopil v 117 predstavah v 13 različnih operah.

Peter Mlakar - NSK

2009
Nagovor
Marsikdo ne bi pričakoval, da bodo udeleženci festivala v soboto pred polnočjo na glavnem odru poslušali nagovor filozofa. Pozornega poslušanja je bil deležen pripadnik NSK  drzni mislec Peter Mlakar.

Alfi Nipič

2008
Silvesterski poljub + sneg
Ko je v soboto ura odbila polnoč, se je sredi julijske noči ob umetnem snegu preko rockotoške jase razlegel Silvesterski poljub.

Tomi (Siddharta) & Tokac (Dan D)

2007
Skupna pesem
Z združeno Vodo in Malimi rokami sta Tomi in Tokac pokazala kako je, ko brez težav sodelujejo najboljši

Pepel in kri

2006
Dan ljubezni
Že dolgo je pesem Dan ljubezni najbolj prepoznavna slovenska popevka. In že dogo Ditka Haberl ni nastopila s skupino Pepel in kri. To se je zgodilo leta 2006 na Rock Otočcu.

Lojze Slak

2005
V dolini tihi
Človek, ki je zaznamoval Slovenijo in imel 2 leti pomisleke, ali ga bo mladina sprejela na odru Rock Otočca. "Lojze Slak ima vas rad", je dejal in bil s svojim kratkim glasbenim vložkom deležen  največje povratne ljubezni doslej.